Passatgers

El Port d’Alacant està situat geogràficament a 0° 30´W de longitud i 38° 20´N de latitud, condició estratègica que ho situa a tan sols una nit de travessia, dels principals Ports Espanyols del Mediterrani: Barcelona (228 milles), Màlaga (247 milles) o Illes Balears (166 milles).

Es troba integrat plenament a la ciutat, oferint als passatgers la possibilitat de poder visitar els diferents llocs amb atractiu turístics, que ofereix Alacant, sense necessitat de recórrer a mitjans de locomoció.

Encara que la millor carta de presentació d’Alacant és, sens dubte, el seu extraordinari clima, d’hiverns suaus i estius càlids, que permet que tota la província gaudisca d’una primavera permanent durant 9 mesos a l’any, amb una temperatura mitjana anual de 18 °C i més de 2.700 hores de sol a l’any.

Creuers

La proximitat de la terminal de creuers a la ciutat, fan especialment atractiva a la ciutat d’Alacant com a escala, en la seua ruta pel Mediterrani, o port base de creuers.

L’edifici de la Terminal Marítima de Creuers s’ha convertit en tot un exemple de la transformació de la ciutat.

L’edifici, construït en la dècada dels seixanta, ha sigut completament remodelat i adaptat als nous usos convertint-se en una nova fita arquitectònica i simbòlic tant per al port com per a la pròpia ciutat.

Accedeix al web de la terminal

Agenda de Creuers

Ferry

La companyia Romeu i Cia., a través de la seua representada Algerie Ferries, ofereix serveis de transport de passatgers i tot tipus de vehicles des del Port d’Alacant (Espanya) al port d’Orán (Algèria ). 

Durant els mesos d’estiu es produeixen eixides i arribades diàries amb origen i destinació Orán.

La resta de l’any, les eixides i arribades són setmanals amb origen i destinació Orán.

També es realitzen eixides i arribades esporàdiques amb origen i destinació Alger i Mostaganem.

Consulte horaris, bitllets i qualsevol altre tipus d’informació en la web de l’empresa.

Ferry Argèlia

Tabarca

Tabarca és l’única illa habitada de la Comunitat Valenciana i es troba enfront de la ciutat d’Alacant, a onze milles nàutiques i prop del cap de Santa Pola.

Les seues costes van albergar en el passat un refugi de pirates barbarescos. En el segle XVIII, Carles III va ordenar fortificar-la i alçar en ella un poble en el qual allotjar a diverses famílies de pescadors de Gènova que estaven captius a la ciutat tunisiana de Tabarka. Les muralles que envolten el seu nucli urbà han sigut declarades Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interès Cultural.

L’empresa de creuers Kontiki cobreix la línia regular des d’Alacant a l’Illa de Tabarca, amb una flota de tres vaixells.

Realitza viatges d’anada i volta els dimarts, dijous, divendres, dissabtes i diumenges, amb eixida des del port d’Alacant. La compra de bitllets pot fer-se directament abans de l’embarcament, que es realitza en el Passeig Màrtirs de la Llibertat, o de manera prèvia, a través del seu web.

Veure horaris i bitllets
Skip to content