Coneix el teu port

L’Autoritat Portuària d’Alacant posa en marxa el programa “Coneix el teu port“, visites escolars enfocades a que estudiants d’Educació Secundària de la província coneguin l’activitat portuària.

IMPORTANT: Visites ajornades fins a nou avís

Les visites es realitzaran embarcant en un dels vaixells de l’empresa Kontiki, on els estudiants podran veure, des d’un marc incomparable, les instal·lacions de la principal plataforma logística de la província. A més de poder navegar al costat dels vaixells que operen al port, i conèixer les diferents mesures encaminades a aconseguir la responsabilitat ambiental i la sostenibilitat, podran comprendre la importància de comptar amb un port d’interès general a la província d’Alacant.

L’activitat és de caràcter gratuït, si bé el desplaçament fins a la zona d’embarcament serà per compte de centre escolar.

Les travessies es realitzaran els següents dies:

  • Divendres, 13 de març de 2020, de 11:00 a 12:00 hores.
  • Divendres, 27 de març de 2020, de 11:00 a 12:00 hores.
  • Divendres3 d’abril de 2020, de 11:00 a 12:00 hores.
  • Divendres8 de maig de 2020, de 9:30 a 10:30 hores.
  • Divendres15 de maig de 2020, de 9:30 a 10:30 hores.

S’ha previst un miler de places, de manera que les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’inscripció. Després de l’estiu, es tornaran a habilitar les inscripcions per a realitzar més visites.

Els embarcaments es realitzaran al moll 1, des de la base de Creuers Kontiki, i la travessia tindrà una durada aproximada d’una hora. Consulta les bases de el programa.

Sabies què…

…no és un port urbà, tot i que està integrat a la ciutat, és d’interès general, i dóna servei a la província i a la resta d’Espanya?

…a l’concentrar modes de transport de gran tonatge (tren i vaixell) el port evita que aboquen moltes tones de CO2 a l’atmosfera?

…el port premia els vaixells que descarreguen en ell els seus residus, evitant així que s’aboquin a la mar?

…l’Autoritat Portuària s’ocupa de l’manteniment dels senyals d’ajuda a la navegació de la província, com els fars i balises?

Skip to content